LITT.SANDNES 2015: Repetisjonsøvelser med Runar Mykletun

018A2454

Litt.Sandnes 2015 var spesielt på flere måter. Det som bidro til det var bl.a. antallet forfattere oppvokst i Sandnes som var med i vårt program. Noen av dem fikk sitt litterære gjennombrudd nettopp i år – som Janne Stigen Drangsholt og Bobbie Peers. Andre fikk kanskje ikke like mye oppmerksomhet media, men fortjener uten tvil mage lesere. En av dem er Runar Mykletun. Han har nylig gitt ut romanen Repetisjonsøvelse (les gjerne en anmeldelse her) på Aschehoug forlag.

På onsdag for mer enn to uker siden ble han intervjuet av litteraturformidler Aud Jorunn Hakestad. Hovedtyngden lå naturligvis på innholdet i debutboken hans. Et par interessante ting med tanke på selve skriveprosessen ble det også kastet lys over. Som for eksempel det at forfatteren foretrekker å skrive på den gode gammeldagse skrivemaskinen i stedet for å ta mer avansert elektronisk utstyr i bruk.

Det var et veldig kjekt møte med Runar og mange hadde funnet veien til biblioteket for å høre samtalen med ham. Vi håper selvfølgelig at Runar har anledning til å komme tilbake ved en senere anledning!

018A2451 018A2448

Foto/tekst – Sebastian Jazdzewski

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s