LITT.SANDNES 2015: Om Luridiumstyven av Bobbie Peers

IMG_6555

William Wenton, de siste årene kjent som William Olsen, har vært skjult flyktning i Norge de siste åtte årene. Men han vet ikke hva de har rømt fra, han vet bare at bestefar forsvant rett før de måtte flykte fra London. Når historien begynner, skal klassen til William på Umulighetsutstillingen som er på verdensturné og nå endelig er kommet til Norge.

“Et knippe av verdens beste kryptologer hadde brukt over tre år på å lage den. Og nå var den lansert som verdens vanskeligste kode. Nesten umulig å løse. Noen av verdens fremste kodeknekkere hadde allerede forsøkt, men uten hell.”

William er skikkelig flink til å løse koder, men han får ikke lov av foreldrene å prøve seg, for han må ikke trekke oppmerksomhet til seg selv i og med at familien er på flukt. Tilfeldighetene gjør at William likevel ender opp med Umuligheten i hendene, og når han løser den, havner familien på flukt igjen.

Boken har et veldig driv, det er ingen dødpunkter og det er så spennende at det nesten er for skummelt noen ganger. Det er snakkende dører, roboter i alle størrelser og fasonger og så er det dette Luridiumet, da, som ikke må havne i feil hender.

Boken kan lånes hos oss i fysisk format og som ebok via appen eBokBib.

Av Silje Ada Helgevold

 

Reklame

1 tanke på “LITT.SANDNES 2015: Om Luridiumstyven av Bobbie Peers

  1. Tilbaketråkk: LITT.SANDNES 2015: Bobbie Peers og Luridiumstyven | Bokgauken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s