Debatt med unge politiker

018A1873

I samarbeid med Sandnes Unge Bystyre og kommunens kulturavdeling gjennomførte biblioteket en politisk debatt for ungdommer i forrige uke. Hovedgjestene var unge representanter for syv partier: Julian Francisco Osorio (V), Rebekka Lind Knoph (H), Julia Wong (Ap), Karen Følgesvold (Sp), Eivind Kvamsøe (KrF), Jon Toger Hetland Salte (MDG) og Kristoffer Birkedal (Frp).

Temaene som ble tatt opp var bl.a. kulturtilbud for de unge i Sandnes, kollektivtrafikk og flyktningkrisen. Ikke minst diskuterte man eventuell kommunesammenslåing. Hele arrangementet pågikk under kyndig ledelse av kulturredaktør i Sandnesposten, Borghild Gudmestad.

For oss på huset var det et flott tilfelle å markere biblioteket som møtested og debattarena. Noe vi vil jobbe med enda mer i framtiden. For dem som kom på besøk denne dagen var det forhåpentligvis en god mulighet til å få innsyn i hva de forskjellige partiene står for og hva de kan tilby ungdommen i byen.

Til slutt vil vi også takke portalen Ung i Sandnes, mediaLAB Lura samt elever på Vågen vgs. for opptak fra debatten. Den kan for øvrig oppleves her:

http://ungisandnes.com/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=311

 

018A1869

018A1888

018A1891

 

018A1880 018A1877

018A1885

018A1875 018A1876

 

Foto/tekst: Sebastian Jazdzewski

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s