Ingeniør4Kids-konkurransen

018A1735

For noen uker siden arrangerte vi en konkurranse for alle kommunale SFO-er i forbindelse med prosjektet Ingeniør4Kids. Målet for deltakerne var å gjenvinne avfall gjennom å skape unike ting. Papper, plast, kork og metall kunne tas i bruk og resten var opp til ens fantasi. Juryen, som kom fra kommunens Bymiljø, hadde det svært vanskelig å velge bare tre verk. Etter en god stund bestemte de seg for å gi priser til Hana SFO, Ganddal SFO og Porsholen SFO.

Hana SFO fikk i tillegg en vandrepokal skapt av selve prosjektlederen – Francis Kamau. Pokalen ble naturligvis laget av gjenvunnet materiale. Nest år skal konkurranse annonseres på nytt og vi får se hvilken SFO som skal få ære til å ta pokalen med seg.

Takk for alle fine verk og stort engasjement!

018A1707

Ps. Ingeniør4Kids for SFO-er skal fortsette etter sommerferien. Mer informasjon kommer før vi begynner på nytt. Vi oppfordrer dessuten alle barn i alderen 8-12 til å være med på bibliotekets barneklubb – et spennende gratis tiltak som går under navnet Barn@Biblioteket. Francis Kamau står bak det og barn får mulighet til å bruke fantasien samt til å utvikle interesse for å skape tekniske ting. Klubbens aktiviteter skal også fortsette etter sommeren.

018A1706

018A1708018A1709018A1711018A1715018A1717

 

018A1750

Foto og tekst: Sebastian Jazdzewski

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s