Marionetteater på besøk

IMG_2938Det var nesten overraskende mange som kom til Sandnes bibliotek forrige lørdag for å oppleve et julearrangement med Marionetteater. Programmet het «Prinsesse Katinkas jul» og var en forestilling i regi av Vibecke Møller.

Det har nå blitt en liten tradisjon at Vibecke besøker oss sammen med sine tsjekkiske dukker på denne tiden av året, og som før var dette en strålende opplevelse, både for barn og for voksne. Med en blanding av humor, magi og litt vemod klarte hun å skape en ekte julestemning på Sandnes bibliotek denne dagen. Man fikk se hovedpersonen Katinka forberede seg til jul sammen med familien sin, man fikk møte en tilsynelatende farlig heks og ikke minst fikk man se på en drake som fløy gjennom bibliotekets lesesal og sprutet ild.

Det som er ekstra kjekt med forestillingen er at barn kan bli med å delta. Enten gjennom å hjelpe kongen og dronningen med å finne Katinka, eller gjennom å pynte juletreet på det fine kongelige slottet.

Allerede nå gleder vi oss til Katinkas neste julebesøk, i desember 2015! Imidlertid får man se på noen bilder fra arrangementet.

IMG_2863 IMG_2868 IMG_2870 IMG_2882 IMG_2887

IMG_2897IMG_2910IMG_2898IMG_2914

IMG_2918 IMG_2921

Tekst og foto: Sebastian Jazdzewski

Reklame

2 tanker på “Marionetteater på besøk

  1. Tilbaketråkk: Prinsesse Katinka på biblioteket | Bokgauken

  2. Tilbaketråkk: Prinsesse Katinka på biblioteket : Norske bokblogger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s