Å bli Sandnesgauk – besøk hos Sandnes Ulf

IMG_2440

«Å bli Sandnesgauk» – et samarbeid mellom Sandnes bibliotek og kommunens flyktningenhet (med støtte fra Nasjonalbiblioteket i Oslo) – fortsetter og går veldig bra. I oktober snakker vi om idrett. Kunne da noen tenke seg en bedre ide enn å gjøre et besøk hos byens mest kjente idrettsklubb – Sandnes Ulf? Så den 16. oktober, noen måneder etter at vi først tatt kontakt med klubben, dro biblioteket og prosjektdeltakerne dit.

Klubbens Morten Wiik Larsen og Jone Edland ønsket oss hjertelig velkommen på Ulfs lille, men fine stadium. De viste oss rundt i lokalene sine og fortalte mye om hvordan Sandnes Ulf er organisert. Blant annet kunne vi sette oss i presserommet og føle oss som ekte sportskommentatorer. Vi kikket også inn i lagets garderobe. Der opplevde vi litt av den stemningen som Ulfs spillere opplever når de forbereder seg til kamp. Bortsett fra dette hadde vi et veldig hyggelig møte med en av klubbens spillere – Anel Raskaj, opprinnelig fra Kosovo. I tillegg til å være midtbanespiller i Ulf er han også Kosovos landslagskaptein. Anel fortalte om sine erfaringer med å komme seg først til Sverige og siden hit til Sandnes.

Som om dette ikke var nok, fikk vi spille fotball i noen minutter før vi dro tilbake til biblioteket. Glade og fornøyde : )

Vi takker Sandnes Ulf enda en gang! Morten, Jone og Anel – dette har vært et flott samarbeid!

Nedenfor følger et par øyeblikk fra besøket:

IMG_2441IMG_2437IMG_2438IMG_2432IMG_2430IMG_2429IMG_2426IMG_2423Foto og tekst: Sebastian Jazdzewski

Reklame

1 tanke på “Å bli Sandnesgauk – besøk hos Sandnes Ulf

  1. Tilbaketråkk: Sandnes bibliotek er #MedUansett | Bokgauken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s